Činjenica je da glavni akcenat u Miners Pub-u stavljamo na veliki izbor vrhunskih svetskih piva i umetnost, kako putem izložbi, tako i rešenjima u enterijeru, za koje je zadužena TKV, naša najkvalitetnija “street art” umetnica.
 
Ipak, pored piva i umetnosti, nudimo vam nekoliko zanimljivih sadržaja. U delu predviđenom za one takmičarski nastrojene, imamo odličan sto za stoni fudbal i jedan od kvalitetnijih flipera iz Williams-ove porodice ovih zanimljivih mašina – Twilight Zone. Uskoro proširujemo ponudu flipera!
 
Poslednji segment Miners Pub-a rezervisan je za ljubitelje pikada i komedije. Zapitaće se – kakva je veza između pikada i komedije? U našem slučaju samo lokacijska. Na mestu na kojem ćete moći da bez ikakve naknade iliti “za dž” igrate pikado, biće locirana i bina za srpske stand up komičare koji će svojim skečevima pokušavati da vas nasmeju. Ako neko od vas smatra da je spreman da uđe u komičarske vode, neka nas kontaktira. Biće nam zadovoljstvo da vam pružimo pozornicu i damo podršku, jer kako kažu legendarni Jarboli – podrška je važna!
 

Uskoro ćemo “u ponudi” imati i gledanje utakmica omiljenih vam fudbalskih klubova i reprezentacija. Ali, bez huliganizma, molimo!